Serena uddeler dobbeltæg Down Under

Den amerikanske tennisstjerne Serena Williams beviste natten til tirsdag dansk tid, at hun lige nu er en af de allerbedste spillere i verden.

På trods af en forvredet ankel tidligt i kampen lykkes det alligevel 31-årige Williams at spille sig videre til anden runde i Australian Open med en knusende sejr på 6-0, 6-0 over rumænske Edina Gallovits-Hall.

Serena Williams, som ligger nummer tre på verdensranglisten, landede uheldigt på sin højre fod ved føringen 4-0 i første sæt.

Den regerende Wimbledon- og US Open-mester modtog behandling i otte minutter af lægestaben og fik forbinding rundt om anklen, inden hun igen kunne humpe på banen.

Williams var tydeligvis plaget af smerter resten af kampen, men formåede alligevel at sende adskillige vinderslag over nettet.

Verdensetteren Victoria Azarenka, sidste års vinder af Australian Open, var også i kamp tirsdag ved grand slam-turneringen i Melbourne. Hun vandt i to sæt over rumæneren Monica Niculescu.

Efter et overbevisende første sæt kom Azarenka bagud med 0-3 i andet sæt, og det så ud som om, at kampen skulle afgøres i en tredje duel. Men hviderusseren kæmpede sig tilbage og vandt sættet 6-4.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip