Serie-darling: Stjernelivet gør mig klam

Det går intet mindre end forrygende for den amerikanske stjerne Lena Dunham.

Tv-darlingen, der både har skrevet, instrueret og spiller med i succes-serien "Girls" skal nemlig til at lave en femte sæson af historien om de fire forvirrede piger.

Det annoncerede streamingtjenesten HBO i går.

Men selvom det 28-årige multitalent formodentlig har fejret den nyhed med en god middag eller et ekstra stort smil, bryder Lena Dunham sig faktisk ikke om den berømmelse, hendes succes har ført med sig.

- Jeg indså tidligt, at jeg aldrig ville få et godt forhold til det at være berømt, hvis jeg ikke følte, jeg brugte den til at tale om emner, der betyder noget for mig, siger Lena Dunham i et interview til den amerikanske udgave af modemagasinet Elle.

"Girls"-stjernen gider nemlig ikke bare bruge sit stjerneliv på at score dyre ting.

- Berømmelse har altid fået mig til at føle mig klam, i mangel af bedre ord. Så jeg tænkte "denne her opmærksomhed bliver jeg nødt til at finde ud af, hvordan jeg bruger produktivt, sundt og klogt, og ikke bare som en undskyldning for at samle på håndtasker, siger Lena Dunham og fortsætter humoristisk:

- Selvom ... jeg elsker håndtasker.

Fjerde sæson af "Girls" får premiere på HBO Nordic den 12. januar.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip