Serie-skønhed raser: Fik konfiskeret brystmælk i tolden

I dramaserien "Heksene fra Warron Manor", er der næsten ikke den situation, hun ikke kan klare med lidt trolddom og heksekunst.

I virkelighedens verden må den amerikanske skuepiller Alyssa Milano, der i serien spiller yngste søster Phoebe, imidlertid bøje sig for de samme regler som alle andre.

Det måtte den populære skuespiller og nybagte mor for nylig sande, da hun i Heathrow Lufthavn i London blev bedt om at skille sig af med trehundrede milliliter nypumpet brystmælk.

Den forurettede Hollywoodstjerne tyede straks til det sociale medie Twitter, hvor hun fik luft for sin harme igennem flere vrede opslag.

- Hver eneste milliliter mælk, jeg er i stand til at producere til mit barn, er intet mindre end et mirakel. At se den mælk blive smidt i skraldespanden uden hensyntagen til mig og mit barn var hjerteskærende, skriver Alyssa Milano og fortsætter:

- Det er ikke sikkerhedspersonalet i lufthavnens skyld; de adlyder bare ordre for at sikre vores alle sammens sikkerhed. Men jeg føler, at det er en politik, som skal gennemtænkes nøjere.

- Jeg er glad for, at dette har startet en dialog. Mit eneste håb er at gøre det nemmere for mødre alle steder, der enten ammer eller giver deres barn flaske, slutter hun.

Ifølge online-magasinet Toronto Sun har en repræsentant for Heathrow Lufthavn efterfølgende beklaget den uheldige episode over for skuespilleren.

Lufthavnen fastholder imidlertid deres ret til at konfiskere alle væsker over 100 milliliter. I europæiske lufthavne har man nemlig ikke samme undtagelse, når det gælder brystmælk, som man har i USA.

I amerikanske lufthavne har mødre lov til at tage så meget modermælk, de har brug for, med sig om bord på flyet.

Læs hele Alyssa Milanos række af vrede brystmælks-opslag på Twitter her.

Newspaq

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip