Seriestjerne skal være far for fjerde gang

De fleste kender ham bedst for hans rolle som det halvdovne pakkebud Doug Heffernan i tv-serien "Kongen af Queens".

Men i virkeligheden har Kevin James formentlig ikke tid til at være doven. I hvert fald har han ved siden af sin succesfulde Hollywood-karriere tre børn, og snart skal han være far for fjerde gang.

Det skriver Us Weekly.

Og selv om et spædbarn er hårdt arbejde, mener den 49-årige amerikaner, at det bliver nemmere at være far, jo flere børn han får.

- Jeg var meget forsigtig, da vi fik vores første barn. Da vi kørte hjem fra hospitalet for første gang, kørte jeg i højre side af motorvejen med havariblinket tændt og med under 50 kilometer i timen. Da vi kørte hjem med nummer to, var det med kalechen nede, mens jeg styrede med knæene, siger han.

Siden 2004 har James været gift med den filippinsk-amerikanske skuespillerinde Steffiana de la Cruz. Og indtil nummer fire kommer, kan parret prale af at være forældre til tre børn, som alle er piger.

Deres ældste datter er ni år gammel og hedder Sienna-Marie, mens nummer to er syv år gammel og hedder Shea. Den yngste er tre år gammel og hedder Kannon.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip