Sex-side på Facebook: Kun grimme studiner vil fjernes

Siden Dagens.dk første gang kunne fortælle om Facebook-siden 'Lækre studiner', som udstiller danske studenter-piger som sexobjekter i et regulært kødkatalog på nettet, har debatten været rødglødende. Danske Gymnasieelevers Sammenslutning har desuden rettet en skarp kritik mod siden, som de finder langt over grænsen.

LÆS OGSÅ: Side på Facebook vil arrangere sex med nyudklækkede studiner

Men nu slår sidens to administratorer igen på kritikken med et statement offentliggjort på Facebook:

- For lige at lukke røven på samtlige gamle koner og andre bitre mennesker, som tilsyneladende aldrig selv har været smukke eller studiner, så kommer vi her med et statement, skriver de og fortsætter:

- INGEN billeder på siden er tilføjet med brud på ophavsrettigheder eller har været hacket. ALLE billeder ligger offentligt tilgængeligt på internettet i forvejen og ALLE har dermed mulighed for at se billederne uden at tilgå denne Facebook-side. Hvis ikke folk ønsker deres billeder set af folk de ikke kender, så er det i reglen en dårlig idé at lægge dem op på de sociale medier. Vi anbefaler derfor at folk tænker sig om, i stedet for at kaste med mudder efter os.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - ALTID GRATIS NYHEDER

Ingen af pigerne, som optræder på siden, er blevet spurgt, om de vil deltage. Administratorerne fastholder dog, at siden ikke er kommet til verden for at genere nogen, og at billeder vil blive fjernet, såfremt der anmodes om det.

LÆS OGSÅ: Gymnasieelever: Sex-side på Facebook er langt over grænsen

Dagens.dk kan dokumentere, at den del af løftet overholdes, men folkene bag siden sender alligevel en stikpille til de studenterpiger, som ikke bryder sig om at blive udstillet på nettet.

- Heldigvis er det primært de grimmeste studiner, der har bedt om at få fjernet deres billeder og på den måde får vi jo også ryddet lidt op, skriver de og hævder, at det hele tiden har været en joke, at planen var at lægge pigernes navne på Facebook også.

 

Dagens Gossip