Sexede Eva Mendes: Jeans er mit værste mareridt

Med sine cubanske aner skulle man måske tro, at hun ville sætte pris på at have former, der uden problemer fylder et par tætsiddende jeans ud til bristepunktet.

Og det er da heller ikke formerne, der som sådan er problemet - det er tanken om at skulle iføre sig et par jeans derimod for den amerikanske skuespillerinde, model og sangerinde Eva Mendes. Det afslører hun i følge E! News til magasinet Flare.

- Jeg har altid kjoler eller nederdele på - jeg synes, det er så nemt. Folk siger altid: "Jeg elsker jeans, de er så afslappede og nemme", men jeg synes ikke, at jeans er så nemme. De er mit værste mareridt, afslører skuespilleren.

At Mendes ikke bryder sig om de ellers allestedsnærværende benklæder hænger måske sammen med, at hun ikke er tosset med at føle sig som centrum for alles opmærksomhed, når hun ikke er på arbejde.

- Jeg bryder mig ikke om at føle mig udstillet. Det er ikke fordi, jeg har noget imod kropsnært tøj - jeg har haft det på både på og uden for den røde løber. Men når jeg bliver fotograferet i det, så fortryder jeg det altid. Det har altid været den nemme løsning for mig. Når jeg har noget afslørende tøj på, så tænker jeg: "Min Gud, jeg skulle have været mere kreativ", forklarer den 40-årige Eva Mendes.

Skuespillerindens næste film bærer titlen "How to Catch a Monster". Filmen er skuespilleren Ryan Goslings instruktørdebut og udkommer på et endnu ukendt tidspunkt i løbet af 2014.

Newspaq

 

Dagens Gossip