Sexet filmstjerne arbejder 20 dage om året

Hvis hun var almindelig lønarbejder, ville hun have cirka verdens bedste overenskomst.

Men sådan er virkeligheden ikke for den 28-årige skuespillerinde Megan Fox, der siden sit gennembrud i filmatiseringen af det omskiftelige Transformers-legetøj har været en ombejlet stjerne i Hollywood.

Takket være skuespillerindens to sønner på under to år arbejder hun nemlig helst ikke meget mere end 20 dage om året. Det fortæller hun til magasinet Parents.

- Det er så svært at være karrieremor, særligt når dit hjerte ikke er i dit arbejde, men hos din familie. Jeg bliver nødt til at lave én film om året, fordi jeg vil kunne investere i deres fremtid, og jeg skal kunne betale for deres uddannelse og sørge godt for dem, forklarer Fox.

- Jeg leder efter film optaget i Los Angeles (skuespillerindens hjemby, red.), hvor jeg kan være del af et ensemble, så jeg kan være færdig med optagelserne på mellem 10-20 dage. Det hele handler om at bruge så lidt tid væk fra mine børn som muligt, fortsætter den unge skuespillerinde.

Megan Fox' to sønner, Noah og Bodhi på henholdsvis knap to år og fire måneder, har hun med ægtemanden, skuespiller Brian Austin Green kendt fra kultserien Beverly Hills 90210.

Newspaq

 

Dagens Gossip