Sexhovedpine ødelægger unge mænds sexliv: Der er hjælp at hente

Sexhovedpine kan være meget ødelæggende for ens sexliv. Det er især unge mænd, som lider af dette fænomen, skriver videnskab.dk.

Det mærkelige ved lidelsen, er at folk, som får denne form for hovedpine, kun får anfald i forbindelse med ophidselse, men ikke når de anstrenger kroppen på andre måder.

Stoppe samlejet
Hovedpinen er ofte så slem, at sexakten må afbrydes, inden personen har fået orgasme.

Men man skal ikke fortvivle, selvom forskerne ikke er så kloge på dette fænomen. Man kan nemlig gå til egen læge, hvor man som regel for udskrevet betablokkere.

Undersøgelser peger på, at ca. én procent af befolkningen lider af dette problem. Især mænd i gruppen fra 20 til 24 år og fra 35 til 40 år gamle.


Læg dig og nyd det
Oplever man de trælse symptomer under lagengymnastikken, kan man også prøve at motionere og tabe sig.

Desuden kan man prøve, at være den mere passive i sengen. Den udvikling er der måske ligefrem nogle, som vil holde af, og det kan også have positiv effekt.

Under alle omstændigheder skal man gå til læge, hvis situationen gentager sig. I sjældne tilfælde kan det nemlig være en alvorlig defekt på et blodkar i hjernen.

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip