Sexsymbol slipper af med selvtillidsproblemer

For mange mennesker er det nok slet, slet ikke til at forstå.

Men den smukke skuespillerinde Jessica Alba har haft problemer med sin selvtillid, fordi hun ikke følte, at hun var særlig smuk.

- Jeg vil ikke gå i dybden med mine problemer, men jeg føler klart, at jeg tacklede dem og kom uskadt ud på den anden side. Alt, som har ført til mit nuværende liv, har været det hele værd. Nu har jeg det virkelig godt med min egen krop, siger den 33-årige skønhed til E! News.

Det er dog ikke altid, at Alba har haft det godt med den måde, hun ser ud på. Da hun var yngre syntes hun nemlig ikke, at hun var feminin nok.

- Jeg var simpelthen sådan en drengepige, som altid forsøgte at lade som om, jeg var sexet. Nu er jeg virkelig en kvinde, og jeg er så sikker på min egen seksuelle udstråling, at jeg ikke længere behøver at prøve at være noget andet, end det jeg er, forklarer hun.

Og de fleste mennesker er nok enige med Alba i, at hun ikke ligefrem ligner et monster. Hun er da også af flere omgange blevet kåret som verdens smukkeste kvinde af forskellige magasiner.

Den 28. august kan danskerne nyde synet af Jessica Alba, når "Sin City: A Dame to Kill For" har premiere i landets biografer. Her spiller skuespillerinden nemlig rollen som den erotiske danser Nancy Callahan.

Newspaq

 

Dagens Gossip