Sextvang ung kvinde med sms om rockervoldtægt

Der blev sendt stribevis af grove sms'er fra en i dag 53-årig mand til en ung kvinde, som ifølge anklagemyndigheden arbejdede som prostitueret for ham.

Det kom frem mandag ved Retten i Næstved, hvor den 53-årige forsvarer sig mod anklager om rufferi og menneskehandel.

- Den sidste tøs, der snød mig, fik Bandidos. De holdt hende indespærret i en måned og voldtog hende på skift, til hun blev gravid, lyder det i en af sms'erne, som anklager Charlotte Larsen læste op under afhøringen af manden.

Anklagemyndigheden mener, at manden har tvunget kvinden til at tjene penge til ham som prostitueret. Udnyttelsen har været så grov, at det ifølge anklagemyndigheden bør straffes som menneskehandel.

Charlotte Larsen forsøgte i sin afhøring at vise, at manden truede kvinden til at få flere sexkunder og tjene penge til ham. Ellers ville hun blive overgivet til rockere fra Bandidos.

- Jeg har snakket med Bandidos, du ved, de styrer Næstved. De er meget interesseret i en ny luder. Jeg overgiver dig nok til dem, lød det i en anden sms fra manden til kvinden.

Anklageren brugte mere end en time på at dokumentere de mange sms'er mellem manden og kvinden. Og det var tydeligt, at kvinden fremstod skræmt over rockertruslerne.

Ifølge mandens egen forklaring har han ikke tjent en krone på kvinden. Tværtimod har han foræret hende 250.000 kroner alt i alt.

Manden nægter, at han har haft et ejerskab over kvinden, som han mødte gennem en prostitutionsannonce på nettet.

Mandens advokat, Niels Forsby, mener da også, at tiltalen for menneskehandel er grebet ud af den blå luft fra anklagerens side.

- Jeg har meget, meget svært ved at se, at anklagemyndigheden skal kunne løfte bevisbyrden, og at der har været aktiviteter, der er foregået for egen vindings skyld, sagde Forsby ved retsmødets begyndelse.

Der ventes dom i sagen i næste uge.

 

Dagens Gossip