SF i Esbjerg vil ikke give handicappede adgang til købesex

28/11/2012 12:40

Ann Katrine Warren

Nyheder
Ansatte på institutioner og bosteder i Esbjerg skal ikke hjælp handicappede til købesex. Det mener SF'er i byrådet på trods af retningslinjerne fra Socialministeriet, som giver ansatte lov men ikke pligt til at hjælpe borgeren med sit seksuelle behov. Det skriver DR Esbjerg. - Jeg er helt generelt imod prostitution, og jeg mener ikke, at vores ansatte skal være med til at bakke op om det på den måde, forklarer gruppeformand for SF i Esbjerg Byråd, Diana Mose Olsen, til DR Esbjerg. En rundspørge, som DR Syd har foretaget, viser, at der ikke er nogen kommuner i det syd- og sønderjyske område, der forbyder ansatte at hjælpe handicappede med at opsøge en prostitueret. Foto: Arkiv

Mest læste i dag

Ansatte på institutioner og bosteder i Esbjerg skal ikke hjælp handicappede til købesex. Det mener SF'er i byrådet på trods af retningslinjerne fra Socialministeriet, som giver ansatte lov men ikke pligt til at hjælpe borgeren med sit seksuelle behov. Det skriver DR Esbjerg.

- Jeg er helt generelt imod prostitution, og jeg mener ikke, at vores ansatte skal være med til at bakke op om det på den måde, forklarer gruppeformand for SF i Esbjerg Byråd, Diana Mose Olsen, til DR Esbjerg.

En rundspørge, som DR Syd har foretaget, viser, at der ikke er nogen kommuner i det syd- og sønderjyske område, der forbyder ansatte at hjælpe handicappede med at opsøge en prostitueret.

Foto: Arkiv