Shaka Loveless klar til Grøn Koncert

Tuborg og Muskelsvindfonden kan nu løfte sløret for endnu et navn på Grøn Koncert. Det er Shaka Loveless.

Egentlig har Shaka Loveless været med på Grøn Koncert én gang før. Sidste år optrådte han nemlig sammen med navne som Donkey Sound og Wafande. Men i år er han helt sin egen, når han står over for det grønne publikum rundt omkring i det ganske land.

”Jeg kan godt love jer, der bliver knald på”

Med sig på den grønne tur tager Shaka Loveless sit helt nye album, Det Vi Sku’ Miste, som netop udkom i sidste måned med blandt andet kæmpehittet 2 Mod Verden. Loveless har rumsteret på den danske musikscene i en del år, ikke mindst i front for bandet The Gypsies.

Det helt store gennembrud kom i 2012, da han med popreggae-hittet Tomgang skabte en regulær landeplage og en plads i æteren som P3s Uundgåelige.

Sidste år blev han så kåret som Årets Danske Mandlige Kunstner ved Danish Music Awards, og alting lader til at gå i den rigtige retning for Shaka Loveless netop nu.

- Jeg glæder mig så meget til at møde det grønne publikum igen! Det var fantastisk sidste år, og det bliver kun endnu vildere i år, når jeg skal stå på egne ben med et helt nyt album i ryggen. Jeg har verdens fedeste band, og jeg kan godt love jer alle sammen, at der bliver knald på, fortæller en begejstret Loveless.

Grøn Koncert starter ud i Kolding den 17. juli og herefter går turen til Randers, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Odense, Næstved og København.

 

Dagens Gossip