Shaka Loveless og Anders Lund Madsen til Sportsgalla i Randers

Anders Lund Madsen og et af øjeblikkets mest hotte musiknavne Shake Loveless er sammen med Randers Big Band garanter for, at der bliver sparket liv i Sportsgalla 2012 i Elro Arena, lørdag den 19. januar.

Entertaineren og multikunstneren Anders Lund Madsen behøver egentlig ikke nærmere præsentation. Hvem husker ikke hans mange og meget anderledes talkshows på TV og radioprogrammet "De sorte spejdere" som han - sammen med makkeren Anders Breinholt - gjorde til et af de mest allermest populære? På de skrå brædder har han også haft succes. Blandt andet i forestillingen ”Enden er nær”, hvor han stod på scenen sammen med sin bror, hjerneforskeren Peter Lund Madsen.

Han færdes også hjemmevant blandt sportens stjerner. Har været fast mand ved flere Olympiske Lege, hvor han har været leveringsdygtig i skæve indslag og alternative kommentarer.

- Anders Lund Madsen er bestemt ikke et tilfældigt valgt, siger Elitechef i Randers Kommune Morten Arvidsson og fortsætter:

- Han er ikke bare sjov, han er også intelligent og smart - og kan andet end at være plat. Derfor synes vi, at han er et oplagt valg, til vores Sportsgalla, siger Morten Arvidsson.

Shaka Loveless er en erfaren musiker og sangskriver på den danske musikscene. Han fik sit helt store solo gennembrud, da den reggae inspirerede single "Tomgang" steg til tops på sommerens hitlister og indbragte ham platin for mere end 30.000 downloades. Han gentog kunststykket med efterfølgeren "Ikke mere tid" og det anmelderroste album, der ganske enkelt hedder: Shaka Loveless.

- De mange tilskuere i Randers kan se frem til et forrygende show. Anders Lund Madsen og Shaka Loveless hører – på hver deres felt – til de allerbedste i den danske underholdningsbranche, siger Morten Arvidsson, der også ser frem til at kunne præsenterer lokale navne – både sportsligt og musikalsk. Blandt disse Randers Big Band, der hører til blandt de bedste indenfor genren.

Prisuddelingerne vil også have en central plads.

- Vi uddeler flere priser end tidligere, og jeg håber virkelig, at de mange, der til daglig bakker op omkring sporten i Randers, også vil komme til Sportsgalla og være med til at skabe en stor aften for de sportsfolk, som skal hyldes for deres præstationer, slutter Morten Arvidsson.

 

Dagens Gossip