Sharapova og Williams videre i Miami

For tredje-seedede Sharapova er det lidt af en traumatisk turnering, hun har sikret sig videre fremfærd i. Hun har nemlig tabt ikke mindre end fire finaler i Sony Open i Miami i 2005, 2006 samt de seneste to år.

Hun møder nu italieneren Sara Errani, der er ottendeseedet, i kvartfinalen. Sharapova er formstærk for tiden og kommer lige fra en turneringssejr i BNP Paribas Open i Indian Wells, hvor hun slog Caroline Wozniacki i finalen. Serena Williams havde langt større besvær i sin kvartfinale mod slovakken Dominika Cibulkova, som amerikaneren endte med at vinde 2-6, 6-4, 6-2.

Williams var ellers nede i sækken med 1-4 i andet sæt, men fightede sig tilbage i opgøret ved at vinde de næste fem partier. I tredje sæt havde hun momentum på sin side og sikrede sig efter en meget fejlpræget dyst adgang til kvartfinalen i Miami.

- Jeg tænkte bare, at jeg har været bagud med mere. Det er ikke noget nyt. Bare bliv ved med at kæmpe, sagde Serena Williams ifølge Reuters.

- Jeg giver aldrig op, uanset om det er i livet eller på tennisbanen. Jeg bliver ved med at slås, sagde Williams, der jagter sin sjette titel i Miami-turneringen og sin første siden 2008.

Førsteseedede Williams møder kinesiske Li Na tirsdag aften dansk tid.

I de øvrige kvartfinaler tørner Jelena Jankovic sammen med Roberta Vinci, og Agnieszka Radwa¿ska dyster mod Kirsten Flipkens.

 

Dagens Gossip