Sharapova vil skifte navn til Sugarpova

Sharapova har ansøgt om navneændringen hos højesteret i Florida for at gøre reklame for en række slikprodukter med navnet Sugarpova, som hun selv lancerede tidligere på året. 

Det er dog planen, at navneændringen kun skal vare i de to uger, som US Open spilles, og at hun derefter igen vil hedde Sharapova.  

Maria Sharapova vil også bære logoet for slikprodukterne - et par læber - på sit spilletøj under US Open, som hun sidst vandt i 2006. 

Sharapova blev for nylig rangeret som den kvindelige sportsudøver i verden, der har den højeste indtjening. Ifølge magasinet Forbes tjente russeren 162 millioner kroner i det seneste regnskabsår. 

Hvis hun skulle få held til at ændre sit efternavn i de to uger, som US Open varer, skal arrangørerne bag turneringen dog først godkende navnet Sugarpova, før det kan blive brugt på pointtavlen. 

Flere sundhedsfortalere har kritiseret Sharapova for at lancere slikprodukter, der blandt andet hedder 'Sporty'. 

Det mærkelige tiltag kommer bare få uger efter, at verdens nummer tre valgte at afbryde samarbejdet med sin træner Jimmy Connors efter bare en kamp.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip