Shia LaBeouf skadet ved kickboxing

Han er kommet galt afsted med anklen ved at dyrke sport. Den 26-årige skuespiller blev i går fotograferet på åben gade med den klodsede støvle, der gør ham i stand til at komme omkring ved egen hjælp, omend det foregår i et adstadigt tempo.

Ifølge nyhedsbureauet WENN stammer skaden fra kickboxing og »Transformers«-stjernen har nu moret sig med at tage lidt billeder selv. Hans Twitter-venner kan eksempelvis nyde et foto, hvor Labeoufs ben poserer sammen med et par gadegøglere, der er klædt ud som Muppet-figurerne Elmo og Kagemonstret.

Skuespilleren bringer også et skud af begge sine fødder i et par Crocs ledsaget af en aktuel strøtanke:

»De færreste ved, at Einstein havde kig på en karriere inden for professionel basketball før en ankelskade sendte ham i retning af videnskaben«, lyder det.

Til Lars von Triers store held skal LaBeouf være færdig med sit arbejde på den danske instruktørs næste film »Nymphomaniac«. Det erotiske drama får efter planen dansk premiere den 30. maj.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip