Sidste Brøndby-indkøb endelig klar

Den makedonske landsholdsspiller var Brøndbys sidste handel i transfervinduet, og han træner med for første gang torsdag formiddag, hvilket i øvrigt også er tilfældet for argentinske Alexander Szymanowski, der fik sin tilladelse på plads onsdag.

Arbejdstilladelser er normalt ikke noget, der bliver diskuteret særligt i sportens verden, men siden FC København brød lovgivningen og lod Fanendo Adi spille og træne, selvom han ikke havde modtaget sin arbejdstilladelse, er fokus blevet anderledes stort på det område.

Siden da har andre danske klubber gjort en dyd ud af at overholde reglerne og gøre det helt klart, at de ikke vil lade spillere hverken træne eller spille, før papirerne er på plads.

Brøndby fortæller kun kortfattet om udsigten til at få Ferhan Hasani med på træningsbanen, og det bliver ikke nævnt, om han er i spil til søndagens trup mod OB. De tanker gjorde træner Thomas Frank sig ellers om Szymanowski, efter nyheden om dennes tilladelse kom onsdag:

- Vi glæder os utrolig meget til at få Alexander med i træningen. Det har været frustrerende at hente en dygtig spiller hertil, men ikke at måtte bruge ham. Det er nu en gang sådan, at reglerne er på det område, og dem overholder vi naturligvis, siger Thomas Frank i en meddelelse.

- Nu får vi et par dage at vurdere Alexander i, før vi skal beslutte, om han skal være en del af truppen til den kommende Superligakamp mod OB.

 

Dagens Gossip