Sigøjnerfamilie scorer 300.000 om måneden i sociale ydelser

Sigøjner-familien Levakovic har på godt fire år fået udbetalt 16,8 millioner kroner i sociale ydelser af Københavns Kommune.

Det skriver eb.dk i dag, og kommunen har mistet overblikket over hvor meget de enkelte familiemedlemmer får udbetalt.

Derfor kan dette reelle tal være noget højere.

Den noget kontroversielle familie, der bliver betegnet som meget kriminel, scorer altså hver måned over 300.000 kroner fra kommunen.

Det har overborgmester Frank Jensen (S) tidligere sagt han vil stoppe, men det ser ud til at blive endog meget svært.

Følg også Dagens.dk på Facebook - klik her og få masser af nyheder og underholdning hver dag.

Tværtimod ser det faktisk ud til, at familien får stadig mere udbetalt fra den kommunale kasse i hovedstaden.

Og en ny revisionsrapport afslører, at Københavns Kommune helt har mistet overblikket over de svimlende udbetalinger.

- Kommunen kaster håndklædet i ringen. I rapporten står, at det ikke er muligt at få et samlet billede af, hvad hvert enkelt familiemedlem modtager af ydelser og penge fra kommunen. Det kan tidligst ske, når og hvis man får et nyt økonomisystem om tre til fem år, siger Lars Kiertzner, der er lektor og ph. d. ved institut for Regnskab og Revision på CBS, til eb.dk.

En intern revision har tidligere afsløret mere end 100 fejl i sagsbehandlingen i forhold til familien, og samtidig fastslået, at Levakovic-familien har fået udbetalt 16,8 millioner kroner på 52 måneder.

Københavns Kommune har ikke kunnet forklare de enorme udbetalinger, og i stedet tyder det på. at det reelle tal altså er højere, da alle ydelser formentlig ikke er talt med i de godt 300.000 kroner kommunen langer ud hver måned.

 

Dagens Gossip