Silkeborg siger farvel til ungdomslandsholdsspiller

Senest til sommer er karrieren i fodboldklubben Silkeborg slut for midtbanespilleren Daniel A. Pedersen.

Den 22-årige nøglespiller har meddelt, at han ikke ønsker at forlænge den kontrakt, der udløber efter den igangværende sæson.

- Jeg er 22 år og har en ambition om at se, hvor langt jeg kan nå i min fodboldkarriere. Derfor føler jeg, at tidspunktet til at prøve mig selv af et andet sted er kommet, siger han i en pressemeddelelse og kalder beslutningen "mit livs måske sværeste"

Daniel A. Pedersen er uddannet på Silkeborgs eget fodboldcollege og er noteret for 104 førsteholdskampe og 10 kampe på ungdomslandsholdet, men nu er det altså tid til at prøve noget andet.

Sportschef Jesper Stüker understreger, at Silkeborg meget gerne havde beholdt midtbanemanden.

- Vi har gjort, hvad der stod i vores magt, for at beholde Daniel i SIF. Jeg synes, at vi har strakt os langt, men han har ønsket noget andet, og det kan vi kun tage til efterretning. Der skal to parter til at lave en aftale, og det var ikke tilfældet her, siger Stüker.

Tidligere på ugen meddelte et andet Silkeborg-talent, 17-årige Kasper Dolberg, at han skifter til Ajax i Holland, når kontrakten udløber til sommer.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip