Simon Cowells søn tror, han er en hund

06/04/2015 10:31

admin

Nyheder
Det minder om historien om Tarzan, der voksede op blandt aber og derfor troede, at han selv var en abe. Simon Cowells etårige søn har nemlig brugt så meget tid sammen med familiens hunde, at han selv er begyndt at opføre sig som en af dem. Det fortæller den populære X Factor-vært og musikmogul til The Daily Mail. - Han har nu lært at gå, og han går med lige så meget energi som Duracell-kaninen. Men en stor del af ham tror stadig, at han er en hund, fordi han er vokset op blandt hunde, siger han. Sønnen, der hedder Eric, fik Cowell sidste år sammen med sin kæreste Lauren Silverman, og han opfører sig lidt ligesom sin far, da han var barn. - Han er nøjagtig, som jeg var. Bortset fra at han nok er lidt sødere. Jeg var en møgunge, fortæller den 55-årige brite. Og selv om den britiske forretningsmand er kendt som en hård negl, indrømmer han gerne, at han bliver blød i knæene, når han trøster sin grædende søn. - Når jeg førhen så grædende babyer, irriterede det mig. Men ikke længere. Jeg kan godt lide at bruge tid på at få min søn til at falde til ro, og jeg kan virkelig se min egen personlighed i hans udvikling, forklarer han. Newspaq

Mest læste i dag

Det minder om historien om Tarzan, der voksede op blandt aber og derfor troede, at han selv var en abe.

Simon Cowells etårige søn har nemlig brugt så meget tid sammen med familiens hunde, at han selv er begyndt at opføre sig som en af dem.

Det fortæller den populære X Factor-vært og musikmogul til The Daily Mail.

- Han har nu lært at gå, og han går med lige så meget energi som Duracell-kaninen. Men en stor del af ham tror stadig, at han er en hund, fordi han er vokset op blandt hunde, siger han.

Sønnen, der hedder Eric, fik Cowell sidste år sammen med sin kæreste Lauren Silverman, og han opfører sig lidt ligesom sin far, da han var barn.

- Han er nøjagtig, som jeg var. Bortset fra at han nok er lidt sødere. Jeg var en møgunge, fortæller den 55-årige brite.

Og selv om den britiske forretningsmand er kendt som en hård negl, indrømmer han gerne, at han bliver blød i knæene, når han trøster sin grædende søn.

- Når jeg førhen så grædende babyer, irriterede det mig. Men ikke længere. Jeg kan godt lide at bruge tid på at få min søn til at falde til ro, og jeg kan virkelig se min egen personlighed i hans udvikling, forklarer han.

Newspaq