Simonsens kollegaer i sorg: Jason Watt ramt af tomhed

Da nyheden om Allan Simonsens dødsfald lørdag blev offentliggjort, efterlod det flere af danskerens kolleger i en choktilstand.

- Lige da jeg hørte det, blev jeg ramt af tomhed. Jeg sad bare og gloede et par minutter ud i luften. Det kunne bare ikke passe, fortæller tidligere gokart- og Formel Ford-kører Jason Watt til BT.

- Det er ikke så længe siden, jeg mødte hans kæreste gennem en fælles bekendt. Hun sad så glad og fortalte om deres lille datter. Det er så meningsløst, at hun skal sidde tilbage alene, fortsætter en rystet Watt, der tilbage i 2000 selv var offer for en grim ulykke. I den forbindelse blev han lam i begge sine ben.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Også Allan Simonsens mangeårige ven og kollega. Ronnie Bremer, sidder tilbage i en tilstand af chok. Han kendte Allan Simonsen i mere end tyve år - helt tilbage fra gokartdagene.

- Det stikker dybt. Han har jo kone og børn. Det er sgu ikke fedt, fortæller Bremer, der fik overdraget dem tragiske nyhed ved et storstilet Le Mans-arrangement i Herning. Her stoppede festen brat, da Ronnie Bremers gode ven forulykkede. Bremer var hurtigt klar over, at det så skidt ud.

- Når folk ikke selv kan kravle ud, så er det noget lort, som han siger.

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip