Single: Remee bryder med ung modelkæreste

Efter fire års kæresteri er forholdet mellem modellen Simona Popovic og hitsnedkeren og X Factor-dommeren Remee endegyldigt slut. Parret gik kortvarigt fra hinanden sidste sommer, men fandt så tilbage i hinandens arme igen. Nu bekræfter de overfor HER&NU bruddet, som de ellers ikke har øvrige kommentarer til.

Parret begyndte at date hinanden i 2010, hvor de mødte hinanden på Remees kendisklub Zen. Her arbejdede Popovic som værtinde ved siden af sine modeljobs.

Både Remee og Popovic har heldigvis mange afledende ting at tænke på efter bruddet. Popovic har travlt med sine designstudier og modeljobs, mens Remee forbereder sig på den ottende sæson af X Factor, selvom han ellers tidligere forsvor, at han var færdig med tv-konceptet.

Trods sit vægelsind om at vende tilbage til X Factor slår både han og Simona Popovic fast, at der ikke er nogen vej tilbage for forholdet, hvis endelige afslutning de holder fast i.

Remee har tidligere været kærester med jetsetteren Michala Kjær og er desuden far til teenagedatteren Emma.

Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip