Sir Alex henter sine stjerner i privatfly

Manchester United-manager Alex Ferguson har booket en stribe privatfly, som hurtigst muligt skal bringe hans stjernespillere tilbage til den engelske storby, efter at de har tjent på deres respektive landshold.

- Friskhed er altafgørende, når det kommer til afslutningen af sæsonen, hvor intensiteten af vitale kampe kommer hurtigt efter hinanden, siger Ferguson ifølge The Guardian.

- Min rolle med at vælge det rigtige hold bliver endnu vigtigere - med fokus på friskhed som en afgørende kvalitet. Det handler ikke nødvendigvis om at vælge det bedste hold, men om at vælge det friskeste, siger han.

Spillerne på Premier Leagues førerhold får da heller ikke meget tid til at hvile sig efter afsluttet landsholdstjeneste.

Lørdag gælder det Sunderland i Premier League, mens Chelsea venter i FA Cup-kvartfinalen påskedag.

- Vi kan meget vel få problemer, når spillerne kommer tilbage efter to landskampe og lange flyveture - særligt Chicharito i Mexico og Shinji Kagawa i Japan.

- Faktisk har vi arrangeret, at nogle spillere bliver fløjet hjem i privatfly efter kampene. Flyene vil koste klubben en forfærdelig masse penge, men det er noget, vi føler, vi er nødt til at gøre, siger Ferguson.

Manageren vil sandsynligvis lade nogle af sine stjerner sidde over mod Sunderland, så de er klar til Chelsea-kampen.

Helt galt ser det dog ikke ud for Ferguson, idet flere vigtige spillere har været fritaget for landsholdsforpligtelser.

Blandt andre Ryan Giggs, Anderson, Nemanja Vidic, Alexander Buttner og Rafael er alle uden landskampe i benene, når truppen samles igen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip