Sjældent Hollywood-forhold endt i ægteskab

Efter 14 års forhold, eller hvad der svarer til uendeligheder i Hollywood-målestok, har Amy Adams og Darren Le Gallo endelig giftet sig efter syv års forlovelse.

Det skriver blandt andet US Weekly og avisen Daily Mail.

Den 40-årige fem-dobbelte Oscar-nominerede skuespillerinde og hendes lige så gamle skuespillermand mødte hinanden til skuespilundervisning i 2001 og har været sammen lige siden.

I 2010 blev parret forældre til datteren Aviana efter to års forlovelse, og dengang havde de heller ikke travlt med at gifte sig, fortalte "American Hustle"-stjernen i et interview med det eksklusive magasin Vanity Fair.

- Vi har begge en idé om, at bryllupsceremonien skal være i enten foråret eller efteråret, men jeg har altid travlt med at arbejde i de måneder, lød det fra italiensk-fødte amerikanske skuespillerinde, der dog var helt sikker på, at Le Gallo var manden i hendes liv.

- Han er så dejlig og smuk, og han giver mig noget, som jeg aldrig selv kunne være i stand til at kunne give tilbage, tilføjede den rødhårede Golden Globe-vindende skuespillerinde.

Næste år kan den nygifte skuespillerinde ses i det længe ventede actionbrag "Batman vs. Superman," hvor hun spiller rollen Supermans kæreste, Lois Lane.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip