Sjællændere i tovene

Rungsted viste fremgang, men greb ikke chancen mod Odense Bulldogs

Endnu har et sjællandsk hold kun fået point, når det har spillet mod et andet sjællandsk hold.

Det er situationen en halv snes dage inde i den navnløse ishockeyliga. Men skal man tro Rungsted Ishockeys canadiske cheftræner, Doug McKay, varer det ikke længe, før der kommer andre boller på suppen.

Her til aften mødte hans mandskab Odense Bulldogs og tabte 1-3.

- Vi spiller suverænt vores bedste kamp. Klart bedre end i kampene mod Aalborg og Herning. Jeg deler spillernes skuffelse, siger han.

- Vi arbejder stenhårdt alle 60 minutter, er fabelagtig i boxplay og har en utrolig dygtig målmand i Peter Hirsch. Vi havde alle muligheder for at afgøre kampen i fem mod tre i tredje periode. En situation, vi har trænet i i flere uger.

I de 66 sekunders overtal formåede Rungsted ikke skabe en reel chance, og Odense Bulldogs slog til med to mål og tog alle tre point.

- Lidt synd, at vi ikke får slettet nullet i tabellen, når man har chancen, siger kampens bedste spiller, Peter Hirsch.

Havde Doug McKay ros til sine skuffede spillere, var hans kollega i den fynske boks, Pär Johansson, hård ved sine bulldogs.

- Vi har en dårlig indstilling og spiller en dårlig kamp. Selv om jeg havde advaret spillerne om, at der ikke er lette kampe i ligaen, og at en kamp søndag aften i Hørsholm vil være svær, føler jeg, at de havde en fornemmelse af, at det nok skal gå, siger han.

- Peter Hirsch er en god målmand, men der vil altid komme returer, og vi manglede offerviljen og det sidste lille arbejde inde foran mål.

I Esbjerg ærgrede hjemmeholdet sig også. Vestjyderne havde 4-4 mod favoritterne Sønderjyske to minutter før tid og tabte 4-6.

Ishockeyligaen

Rungsted Ishockey-Odense Bulldogs 1-3 (1-1, 0-0, 0-2)

Esbjerg Energy-Sønderjyske 4-6 (1-1, 1-3, 2-2)

 

Dagens Gossip