Sjov filmstjerne: Mor får burger eller Oscar

"Jeg vil gerne bede om en cheeseburger, en stor gang pommes frites, cola uden is og en Oscar-statuette, tak".

Nogenlunde sådan kan man forestille sig, at bestillingen lyder, hvis den amerikanske skuespiller og komiker Chris Rock ikke modtager en nominering til den kommende Oscar-uddeling den 22. februar.

Under uddelingen af det amerikanske magasin Varietys såkaldte "Creative Impact"-priser søndag den 4. januar lød der nemlig et ganske særligt løfte fra den skægge skuespiller.

Det skriver USA Today.

- Jeg har tænkt mig at appellere direkte til de stemmeberettigede: Den 22. februar er min mors 70-års fødselsdag. Hvis jeg bliver nomineret, så tager jeg hende med til Oscar-uddelingen, hvis ikke, tager jeg hende med på Fatburger (en fastfoodkæde, red.), lød det under Chris Rocks takketale for Variety-prisens komediekategori, som han var den lykkelige vinder af.

At den 49-årige speedsnakker var glad for søndagens pris var der nemlig ingen tvivl om. Den glasformede statuette, som også blev uddelt til blandt andre kollegaen Steve Carell, lignede noget, som Rock kunne nikke genkendende til fra hjemmet.

- Det er en sær bong-agtig ting. Men jeg er beæret! Jeg har ikke en så flot bong, lød det fra podiet.

Chris Rock og mor må dog væbne sig med en smule tålmodighed, før aftenens endelige planer ligger fast. Årets Oscar-nominerede bliver afsløret den 15. januar.

Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip