Skade stjæler hans landsholds-debut

FC Nordsjællands Anders Christiansen blev fredag udtaget til det danske fodboldlandshold, men noget er tilsyneladende glippet i kommunikationen mellem ham og Morten Olsen, da han slet ikke er i stand til at spille.

Fredag morgen gennemgik Anders Christiansen, der aldrig før har været udtaget til A-landsholdet, en mindre operation efter i en længere periode har spillet med gener i de to lægmuskler.

Og det betyder altså, at han har måttet melde afbud til kampene mod Georgien og Armenien i næste måned.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, men hvis jeg skal levere til det niveau, og så landstræneren får mest ud af mig, er denne løsning den bedste på sigt, siger Anders Christiansen til FC Nordsjællands hjemmeside.

- Jeg tror og håber ikke, det er sidste chance for mig, hvis jeg kan spille op til mit bedste niveau, så selvom det ærgrer mig, er det bekræftende at få at vide, at man er tæt på landsholdet. Det er bare endnu en ting at kæmpe for i næste sæson, siger han.

FC Nordsjællands cheffysioterapeut, Hans Ørting, siger, at operationen trods alt gik fint.

- AC (Anders Christiansen) har haft nogle udfordringer med forsnævrede muskelhinder i begge lægge, som har generet ham igennem længere tid.

- Han har fredag morgen gennemgået et mindre operativt indgreb på KBH Privathospital, der betyder, at han er ude af spil til sidste kamp, men som gerne skulle betyde, at han kommer tilbage i endnu bedre forfatning, siger fysioterapeuten til FC Nordsjællands hjemmeside.

Anders Christiansen er glad for, at få operationen udført.

- Jeg har rendt rundt med generne længe, og det blev værre her i den sidste periode. Nu glæder jeg mig til at komme i gang med forberedelserne til næste sæson, hvor jeg for første gang i lang tid vil spille helt uden gener i lægmusklerne.

- Det bliver fedt, siger han.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip