Skaderamt Viborg storsejrer mod Ringkøbing

Skrevet af admin

04/02/2015

Dagens topnyheder

Viborgs håndboldkvinder er hårdt plaget af skader og samtidig rumler det med spillere, som forlader klubben efter denne sæson.

Alligevel leverede de skadesfri varen onsdag aften med en overbevisende sejr på 35-22 over Ringkøbing Håndbold hjemme i Viborg Stadionhal.

Viborg førte med 16-8 ved pausen, og fortsatte i anden halvleg i et tempo, som gæsterne sket ikke kunne følge med i.

Hjemmeholdet vandt forleden over Metz fra Frankrig i Champions League, og med lørdagens Champions League-kamp mod Larvik i tankerne, kunne Viborg-træner Christian Dalmose i anden halvleg tillade sig at hvile flere stamspillere og lade mere uprøvede kræfter spille.

Det ændrede ikke ved resultatet og visheden om, at Viborg nu er tilbage på tredjepladsen i ligaen med 25 point - et færre end FC Midtjylland, som er nummer to. Team Esbjerg fører fortsat med 28 point, og har endda spillet en kamp færre end de to nærmeste konkurrenter.

Ligaens nummer fem Randers HK satte til gengæld point til ude mod Skive. Håndboldligaens bundprop vandt hjemme med 27-26 og hentede sin kun tredje sejr i sæsonen. Det betyder, at Nykøbing Falster er ny bundprop i kvindernes håndboldliga.

/ritzau/