Skadet Højbjerg taber til Vestergaards Werder Bremen

Bundesligaklubben Werder Bremen har næppe fortrudt, at den i vinterpausen hentede den danske midterforsvarer Jannik Vestergaard i Hoffenheim.

Med den danske U21-landsholdsanfører på holdet har Werder som den eneste klub fået fuld gevinst ud af årets første fire runder.

Lørdag blev den fjerde sejr i træk en realitet med 3-2 på hjemmebane over Augsburg, der havde den danske lejesvend fra Bayern München, Pierre-Emile Højbjerg, på banen.

Her blev han dog ikke. Efter en lille time måtte han lade sig udskifte med en skade.

Med den seneste sejr fortsætter Werder sit katapultspring i stillingen. Klubben overvintrede i nedrykningsfare som tredjesidst, men har nu europæisk kvalifikation inden for rækkevidde som nummer otte.

En målrig første halvleg grundlagde sejren. Efter 16 minutter headede forsvareren Assani Lukimya-Mulongoti Werder i front, men allerede seks minutter senere brugte også Augsburgs forsvarer Ragnar Klavan hovedet til at udligne.

Men bolden var kun lige givet op, inden Klavan begik straffespark i den anden ende, så Franco Di Santo kunne score til 2-1 fra 11-meterpletten.

Forsvarsspillerne havde generelt en forrygende dag i modstanderens straffesparksfelt. I minuttet inden pausen steg Vestergaards kollega Theodor Gebre Selassie til vejrs med et hovedstødsmål til 3-1.

Det lignede en komfortabel sejr til hjemmeholdet, men 11 minutter før tid hamrede Tobias Werner reduceringen ind efter et hjørnespark. Men Werder holdt den knebne føring.

Pierre-Emile Højbjerg blev på alle måder taberen i danskermødet. Efter knap en time måtte han modtage behandling og blev kort efter udskiftet.

Augsburg ligger trods nederlaget stadig nummer fem i Bundesligaen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip