Skadet Simon Kjær kæmper for landskamp

Landstræner Morten Olsen kæmper med en landsholdstrup præget af skader og formsvigt, og nu kan nye problemer være på vej.

Midterforsvareren Simon Kjær måtte udgå med en lyskeskade, da hans klub, Lille, tirsdag aften missede Champions League-gruppespillet med et nederlag på 0-2 til FC Porto.

- Jeg fik et vrid i lysken lige til sidst og var tvunget til at forlade banen, selv om vi havde brugt alle vores reserver. Det føles aldrig så godt nu her dagen efter, så jeg kan slet ikke sige noget om tidshorisonten, siger Simon Kjær til Ekstra Bladet.

- Nu skal jeg undersøges og skannes, og så må vi se, hvor slemt det er. Jeg har jo vigtige kampe lige om hjørnet mod Monaco på lørdag og så med landsholdet, så det er træls under alle omstændigheder, men jeg ved ingenting endnu, siger stopperen.

Danmark møder Tyrkiet i en testkamp i Odense 3. september, og fire dage senere er der vigtige point på spil i EM-kvalifikationskampen mod Armenien.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip