Skadet Wozniacki: Jeg bliver klar til Australian Open

Skrevet af admin

12/01/2015

Dagens topnyheder

Deltagelsen i årets første grand slam-turnering er ikke i fare.

Det er den foreløbige melding fra tennisstjernen Caroline Wozniacki, der mandag trak sig midt i sin første kamp ved WTA-turneringen i Sydney på grund af en skade i sit venstre håndled.

Australian Open i Melbourne begynder 19. januar, og her regner danskeren med at være på banen igen.

- Jeg har haft problemet før, så jeg kender til det. Jeg ville ikke gøre det værre før Melbourne. Nu vil jeg forsøge at få noget behandling og blive klar til Melbourne, siger Wozniacki på et pressemøde i Sydney.

- Normalt går det over. Det er noget, der kommer og går. Men med behandling forsvinder det som regel, lyder det fra danskeren.

Hun forklarer, at smerten dukkede op efter et slag i første sæt i kampen mod tjekken Barbora Zahlavova Strycova. Wozniacki blev herefter tilset af en læge på banen, men det nyttede ikke noget.

- Hun tapede det op, og det gjorde ingen forskel. Jeg følte, at det blev værre, og jeg ville ikke kunne vinde uden at spille med en ordentlig baghånd, forklarer Wozniacki.

- Jeg har stadig en uge til at blive klar, og forhåbentlig er det bedre allerede i morgen, og jeg tror på, at jeg bliver klar til Melbourne, understreger hun.

Wozniacki trak sig fra opgøret mod Strycova ved stillingen 1-1 i andet sæt. Forinden havde danskeren tabt første sæt 4-6.

/ritzau/