Skamrost sangfugl elsker at stalke på nettet

9,6 millioner følgere.

Sådan står der, når sangeren Ed Sheeran logger ind på sin Twitter-profil. Og det på trods af, at den populære mand ikke er særlig aktiv på sociale medier. På Instagram følger han selv for eksempel kun en eneste person. Det er hans manager. Og det er kun for at få flere følgere, forklarer han E! Online.

- Jeg følger ham kun, fordi du er nødt til at følge nogle for at få flere følgere. I starten fulgte jeg ikke nogen, og jeg var strandet med 1,3 millioner følgere. Så begyndte jeg at følge Stuart, og tallet begyndte at stige igen.

Selv om den generte sangfugl ikke poster billeder af sit hæsblæsende liv i tide og utide, kan han alligevel godt lide at tjekke andre folks billeder ud, afslører han.

- Jeg kan godt lide at logge på Instagram for ligesom at stalke. Men jeg bruger ikke mediet til at have en masse billeder, understreger den britiske sanger, hvis andet album "Multiply" udkommer i slutningen af juni.

Han lægger ikke skjul på, at han foretrækker Instagram frem for Twitter. Men det skyldes udelukkende, at hans Twitterkonto er blevet helt uoverskuelig, forklarer han.

- Twitter er værst, fordi jeg begyndte at følge så mange folk tilbage i tidernes morgen for at være høflig. Men alt hvad de gør, er at retweete komplimenter!, siger han til E! Online.

Newspaq

 

Dagens Gossip