Skandale-badejern sagsøgt for dobbeltarbejde

Den tidligere 'Baywatch'-stjerne og forhenværende badejern David Hasselhoff har brug for en solid redningskrans for at komme ud af den pøl, han svømmer rundt i nu.

'The Hoff' er nemlig blevet sagsøgt af filmselskabet OWLS Media, som påstår, at han har lavet nøjagtig samme type arbejde for National Geographic Society, som for dem.

Hasselhoff færdiggjorde for nylig en dokumentar om Berlinmurens fald for OWLS Media. Men derefter lavede han et lignende arbejde for National Geographic Society, påstår OWLS Media i anklagerne.

I dokumenterne vedrørende kontraktbruddet, som RadarOnline.com har fået fingrene i, klager OWLS Media over, at Hasselhoff trods 'en eksklusiv aftale med dem har filmet en lignende dokumentar (for National Geographic Society, red.) nærmest identisk i tema, omfang og fokus til OWLS Medias dokumentarfilm.'

OWLS Media er bange for, at den lignende dokumentar for National Geographic Society knuser OWLS Medias økonomiske grundlag.

Grunden til, at David Hasselhoff er valgt som fortællerstemme og interviewer i dokumentarfilmen, er fordi, han ifølge OWLS Media 'er en berømt musikalsk artist og i særdeleshed kendt for sine forbindelser til de historiske begivenheder, der relaterer sig til Berlinmurens fald.' Den tidligere hovedrolleindehaver i 'Batwatch' som kultfiguren 'Mitch Buchannon' har nemlig lavet nummeret 'Looking for Freedom,' der senere er blevet symbolsangen for Berlinmuren.

Amerikanske Hasselhoff har tyske aner og optrådte ved Berlinmuren nytårsaften 1989. Han opnåede kultstatus efter rollerne i 'Knight Rider' og som badejern i 'Baywatch.'

Newspaq

 

Dagens Gossip