Skandale-Sheen undskylder numsetweets

 140 tegn er mere end rigeligt til at såre andre.

Den indsigt er måske grunden til, at den amerikanske skuespiller og provokatør Charlie Sheen nu griber til en undskyldning, efter han om morgenen tirsdag den 6. januar på Twitter langede ud efter rapstjernen Kanye Wests kone Kim Kardashian og hendes verdensberømte bagdel.

Det hele begyndte med en lille pige, som ifølge Charlie Sheen ikke havde fået sit store ønske om en autograf fra Kardashian opfyldt.

- Hun græder over det hver eneste nat, tweetede han ifølge TMZ, der nåede at gemme de harmdirrende tweets, før de forsvandt fra internettet.

- Du er heldig, at NOGEN holder af den klamme og blævrende sæk kartofler, du vover at kalde en røv. Offentligheden elsker dig. Giv noget tilbage eller kn** dig selv, fortsatte han.

Men nu har piben fået en anden lyd overfor Sheens 11,4 millioner Twitter-følgere.

- Kære Kim, jeg er ekstremt ked af det. Virkelig pinlig over mine handlinger. Jeg var allerede vred over noget andet skidt, som intet havde med dig at gøre. Jeg hørte en historie, som gik mig på. Skrev noget dumt, som du ikke fortjener. Nogensinde. Jeg er en idiot lige så ofte, som jeg er et geni. Den dag var jeg åbenlyst det sidste. Kys og kram c, tweeter den 49-årige skuespiller med hashtagget "ShutUpSheen".

Der foreligger endnu ingen kommentarer fra Kim Kardashian, hendes berømte mand eller hendes repræsentanter. Men mon ikke hun overlever et Sheen-angreb? Ifølge Twitter var hun i hvert fald i gang med at vælge nye outfits til 2015 under skuespillerens rabletur.

Newspaq

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip