Skandaleombrust eksborgmester vil i Folketinget

Den skandaleombruste tidligere borgmester i Fredericia, Thomas Banke, er ikke færdig med politik. Han har i hvert fald ambitioner om at indtage en plads på Christiansborg efter valget som folketingsmedlem for Venstre, skriver Lokalavisen Vejle.

- Jeg har fået rigtig mange opfordringer. Jeg har overvejet det grundigt og længe. Og jeg har besluttet, at jeg gerne vil være Venstres kandidat og Fredericias mand på Christiansborg, siger han til lokalavisen.

Den tidligere folketingskandidat for den lokale Venstre-kreds, Niels Martin Vind, trak sit kandidatur i november, og siden har der ifølge lokalavisen været spekulationer, om Thomas Banke ville melde sig på banen. Det bekræfter han altså nu.

- Jeg blev bidt af den politiske bacille allerede i en meget ung alder. Og det var nok landspolitikken, der trak mest, inden det kom til at handle om kommunalpolitik og byråd. Men det blev jeg nu også grebet af, siger Thomas Banke til Lokalavisen Vejle.

Den nu 33-årige Thomas Banke er tidligere formand for Venstres Ungdom. Han brød mange års socialdemokratisk styre i Fredericia Kommune, da han satte sig på borgmesterposten efter kommunalvalget i 2009.

Men tre år senere måtte han forlade embedet efter en række dårlige sager om rod i bilag og et overforbrug af morfin.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip