Skandalestjerne: Jeg er en god rollemodel

Hun har taget stoffer, lagt nøgenbilleder af sig selv på nettet og stået bag en række kontroversielle og grænseoverskridende optrædener.

For blot af nævne nogle få ting. Men sangerinden Miley Cyrus mener dog på trods af dette, at hun er en god rollemodel for sine unge fans.

Det skriver PEOPLE.com.

- Jeg er slet ikke sådan, som folk får mig til at se ud. Jeg er ikke konstant i gang med at feste og smadre hotelværelser. Jeg arbejder rent faktisk hårdt på at lave musik og på at involvere mig i de ting, jeg elsker, forklarer den 22-årige blondine.

Så selv om hun "twerker" på scenen, ryger cannabis til fester eller onanerer på Instagram, er Cyrus ifølge eget udsagn klar over, hvad der er vigtigt at lære sine unge tilhængere.

- Jeg kan med sikkerhed sige, at jeg er en god rollemodel, fordi jeg ved, hvad der er vigtigt for unge mennesker at lære. Og det, der er vigtigt for dem at lære, og som jeg vil lære dem, er, at man ikke skal dømme andre mennesker, udtaler den skandaleombruste superstjerne.

Miley Cyrus blev kendt som Disney-stjernen "Hannah Montana", da hun var helt ung.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip