Skat-brøler: Du får fejlagtig rykker, som du skal betale

I uge 9 sendte Skat ca. 23.000 ukorrekte rykkere ud på vægt- og energiafgift, som de vil have penge for. Det skriver tv2.dk.

Flere danske bilejere har fået en rykker fra Skat, hvor der står, at de skulle have betalt penge for to et halvt år siden. Og det er selvom bilejerne ikke mener, at de har glemt at betale en regning.

Uanset hvad skal den modtagede regning og rykker betales, konstaterer Skat overfor tv2.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- Der er konstateret en fejl i forbindelse med rykkerne, nemlig at perioden kan være misvisende - men beløbet er korrekt. Fejlen kan opstå i en periode, hvor køretøjet er afhændet i løbet af perioden. Det er naturligvis beklageligt, lyder fra SKAT ifølge tv2.dk.

I forsøget på at vejlede forvirrede kunder har Skat indtalt en besked på deres telefon, som skal forklare de fejlagtige rykkere.

- Ringer du vedrørende den udsendte rykker på vægt- eller ejerafgift, og har du solgt din bil, kan der være fejl i periodeangivelsen, men det opgjorte beløb er korrekt. Har du andre spørgsmål til rykkeren, kan vi oplyse, at det ikke er muligt at indgå en aftale om ændret betaling. Har du allerede betalt kravet, beder vi dig indsende dokumentation herfor på skat.dk under kontakt, siger Skats telefoner.

 

Dagens Gossip