Skive-stregspiller skifter til Team Esbjerg

Stregspilleren Stine Bodholt Nielsen skifter med virkning fra den kommende sæson fra Skive fH til Team Esbjerg, hvor hun har indgået en aftale for to sæsoner med option på yderligere et år.

Stine Bodholt Nielsen flyttede som 10-årig med sin familie til Viborg, hvor hun som 16-årig debuterede på byens stjernebesatte håndboldhold, inden en skulderskade satte hende ud af spillet i et helt år.

Hun nåede også at spillede et par Champions League-kampe for Viborg med navne som Bojana Popovic og Grit Jurack som holdkammerater, inden hun i 2008 blev udlejet til den daværende 1. divisionsklub, Skive f.H. Året efter blev engagementet med klubben gjort permanent, og hun var med til at sikre oprykning til Dame Håndbold Ligaen for to sæsoner siden.

- Team Esbjerg er en kæmpemulighed for at få lov til at træne med de bedste spillere, spille med om mesterskabet og være med i europæisk håndbold. På forhånd kender jeg ikke så meget til klubben, men jeg har indtryk af, at det er et homogent hold med søde piger, hvilket jeg vægter meget højt. Jeg glæder mig rigtig meget, siger 24-årige Stine Bodholt Nielsen, der i fjor var på det danske B-landshold og i denne sæson har scoret 53 mål for Skive.

Stine Bodholt Nielsen bor i Aalborg, hvor hun mangler et år af kandidatuddannelsen til kriminolog på Aalborg Universitet, og hun flytter til Esbjerg, inden hun tiltræder i sin nye klub.

 

Dagens Gossip