Skjern Håndbold henter norske profiler

Skrevet af admin

23/01/2015

Dagens topnyheder

Skjern Håndbold opruster til næste sæson i Boxer Herreligaen.

Fredag offentliggjorde klubben, at den har sikret sig markant forstærkning i de to nordmænd Bjarte Myrhol og Magnus Dahl, der har skrevet under for henholdsvis tre og to år.

- Det er en stor dag for alle i Skjern Håndbold. Vi er stolte og glade over tilknytningen af to eftertragtede landsholdsspillere, der vil give klubben et markant sportsligt løft, siger bestyrelsesformand Carsten Thygesen i en pressemeddelelse.

Den 32-årige stregspiller Bjarte Myrhol kommer fra de tyske vicemestre, Rhein-Neckar Löwen. Han har spillet 163 A-landskampe for Norge.

- Jeg vil gerne prøve kræfter med den danske liga, som kun bliver bedre og bedre, så jeg forhørte mig hos andre spillere og trænere.

- De talte alle godt om Skjern. Efter at have mødt den sportslige ledelse og fået et større kendskab til klubbens ambitioner og værdier var valget enkelt, siger Bjarte Myrhol.

Den 26-årige målmand Magnus Dahl kommer fra svenske IFK Kristianstad, men har tidligere optrådt for blandt andre Paris Handball og den nu lukkede storklub Atlético Madrid.

Han har spillet 53 A-landskampe for Norge.

- Jeg ser virkelig frem til et nyt eventyr i en professionel topklub i Danmark, der har ambitionerne i orden.

- Holdet har et godt miks af rutine og talent, og jeg kan ikke vente til at spille med mine nye holdkammerater i den nye arena i Skjern, siger Magnus Dahl.

/ritzau/