Skjern og Aalborg hentede storsejre

Skjern Håndbold havde helt som ventet ingen problemer med at besejre Nordsjælland Håndbold, da de to mandskaber stødte sammen mandag aften i Vestjylland.

De grønblusede værter vandt sikkert 31-24 i en kamp, hvor der aldrig var tvivl om udfaldet. Nordsjælland kunne kun hænge på i kampens indledning, men fra stillingen 9-6 gik Skjern for alvor i udbrud på måltavlen. Hjemmeholdet førte 15-9 ved pausen, og hvis ikke holdet havde lettet lidt på speederen i anden halvleg, kunne det være blevet til en ordentlig lussing til oprykkerne fra Nordsjælland, som altså endte med at tabe med syv mål. Henrik Møllgaard og Thomas Klitgaard delte titlen som topscorer med hver syv mål, mens hjemmeholdets målmand Tim Winkler også bød godt ind med en redningsprocent på hele 52.

Dermed er Skjern kommet godt fra start i herrernes liga, hvor de har fået fuldt udbytte i de første to kampe, mens Nordsjælland stadig har et rundt nul på pointkontoen efter de to første runder i ligaen.

De forsvarende danske mestre fra Aalborg Håndbold var også i aktion mandag aften, da de hjemme i Gigantium tog imod Skive i en kamp, hvor der var klasseforskel mellem værterne og udeholdet. Nikolaj Jacobsens mandskab besejrede stensikkert sagesløse Skive med 29-19 efter en pauseføring på 14-7.

Det var Aalborgs første sejr i ligaen, mens Skive stadig mangler at få point på tavlen.

 

 

 

 

Dagens Gossip