Skjern vil have fut i trist Møllgaard

Håndboldspillerne Henrik Møllgaard og Kasper Søndergaard var søndag med til den drønende danske skuffelse i VM-finalen mod Spanien i Barcelona.

Det ydmygende 19-35-nederlag gjorde det svært for spillerne at tvinge et smil frem ved medaljeoverrækkelsen, og ved mandagens ankomst i København så den danske VM-trup også trist ud.

Allerede lørdag skal de to Skjern-spillere imidlertid i aktion igen, når de er med ved Final4-stævnet, der skal finde årets pokalvinder i NRGi Arena i Aarhus.

Skjerns træner, Ole Nørgaard, forudser, at VM-nederlaget fortsat vil sidde i spillerne.

- Der var tale om en voldsom nedsmeltning, og den fjerner man ikke bare lige. Den kommer til at sidde i rigtig lang tid hos de spillere, der var med, siger Ole Nørgaard.

- Helt konkret bilder jeg mig ikke ind, at jeg har en trylleformular, og så har Møllgaard og Søndergaard lige glemt det. Men overordnet tænker jeg, at det eneste, vi kan gøre, er at komme på banen så hurtigt som muligt og få spillet noget håndbold, siger træneren.

Lørdag skal Skjern møde Aalborg Håndbold, der har VM-spilleren Mads Mensah Larsen i truppen.

I den anden semifinale spiller Århus Håndbold mod Skanderborg Håndbold.

Vinderne af de to opgør mødes søndag i finalen.

Ole Nørgaard ser det både som en fordel og en ulempe, at Skjern har haft Kasper Søndergaard og Henrik Møllgaard med ved VM.

- Det er spillere, som i lang tid har været involveret i en intensiv slutrunde, inklusiv forberedelse til den.

- Men omvendt har de været oppe at skrabe toppen af oplevelser. De har mødt verdens bedste, de har spillet rigtig godt og nåede frem til finalen, siger Skjern-træneren.

- På den ene side tror jeg, det er rigtig positivt at have spillere med på landsholdet, som får impulser fra allerøverste hylde.

- På negativsiden står helt konkret, at vi står i januar og træner uden to bærende spillere. Det gør, at vores træning ikke har den samme kvalitet, som hvis de havde deltaget, siger Ole Nørgaard.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip