Skolelærer ville give sin 1. klasse en lærestreg om billeder på internettet - ingen var forberedt på hvad der så skete

Samme Roo er lærer for en 1. klasse. Hun ville give dem en lektion i, hvor hurtigt billeder kan blive spredt på nettet og nå ud i alle verdens afkroge. 

Hun tog derfor et screenshot af et billede fra Snapchat, og lagde det på facebook, hvor hun bedte folk om at sprede billedet og skrive, hvor i verden de var, da de så billedet.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Opslag af Sammy Roo.

Herefter tog det fart. Hun delte billedet d. 26. januar, og allerede nu er det blevet spredt til hele verden og næsten 30.000 gange.

- Vi havde "Sikkerhed på Internettet-uge" og jeg var nysgerrig efter, hvordan unge brugte nettet. Vi havde en episode, hvor elever var blevet uvenner, fordi den ene havde lavet et screenshot af en Snapchat. Jeg fik derfor den her idé med billedet og sendte det til et par venner, jeg har i udlandet. Jeg havde aldrig regnet med, at det ville udvikle sig så meget,- fortæller Sammy Roo til Buzzfeed.

Hun har også oplevet, at folk har manipuleret med billedet, ændret i teksten, så det indeholder bandeord. Nogle har også ændret i teksten, så der står, at hun er pædofil. Det har hun dog valgt at ignorere.

Du kan også være med i eksperimentet, og skrive hvor i verden du sidder - det skal du skrive i kommentarfeltet herover. 

En vigtig lærestreg derude. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip