Skræmmende video: Sådan skal du ikke reagere, hvis dit barn springer ud som homoseksuel

20-årige Daniel må have haft bange anelser, da han til et familiemøde sprang ud af skabet - eftersom han valgte at filme det med et skjult kamera.

Men han havde på fornemmelsen, at faren ville reagere forholdsvist køligt, og at moren trods alt ville støtte ham.

Det skriver Huffington Post.

Sådan gik det dog på ingen måde. På trods af, at stedmoren fortæller ham, at hun har vidst, han var bøsse lige siden, han var en lille dreng, forklarer hun ham, at hun ikke kan stå inde for det “valg”, han har truffet. Derfor slår hun hånden helt af ham, og fortæller, at de heller ikke økonomisk kan støtte ham længere.

- Folk skal ikke tro, at jeg accepterer det, du gør, siger hun.

Unge Daniel bliver ved med at forklare kvinderne i rummet, at det jo ikke er hans eget valg at være homoseksuel.

- Du kan benægte det så meget, du vil. Men jeg tror på guds ord, og gud skaber ingen sådan. Det er den sti, du selv har valgt at gå ned ad, siger den uforsonlige kvinde - formentlig hans bedstemor.

Til sidst, da Daniel begynder at anfægte sin fars opdragelsesmetoder, eskalerer skænderiet fuldstændigt, og et andet kvindeligt familie medlem går fysisk amok på den nyudsprungne homoseksuelle, mens hun kalder ham for ‘bøsserøv’.

20-årige Daniel valgte at optage samtalen med skjult kamera, i tilfælde af, at noget gik galt, fortæller han Huffington Post.

Videoen er blevet lagt på nettet af Daniels venner, og er allerede blevet set af over 1,6 millioner youtube-brugere. I forbindelse med videoen er der blevet startet en indsamling til den unge mand, som fik skåret alle bånd til sin familie efter sit skab-udspring i oktober. Det er i skrivende stund allerede lykkedes at samle 46.522 dollars (263.300 kroner) ind til Daniel.

Se familiens voldsomme reaktion her:

 

Dagens Gossip