Skræmmende video: Vanvittig mand hakker sig igennem dør med machete og bliver skudt tre gange

KTVB fortæller om den bizarre og skræmmende episode, som skete i februar sidste år. 

Det hele skete i byen Pocatello i staten Idaho, USA, hvor Twain Thomas gik amok med en machete hos sine naboer. Den første nabo fik ham væk, men han fortsatte ned til James Cvengros. Denne havde dog opdaget postyret og havde opsat et kamera i tilfælde af, at Twain Thomas kom forbi.

Der gik ikke længe, før Thomas begyndte at hakke på hans dør. En dør, som skræmmende nemt bliver splintret.

I videoen kan man se, at Cvengros står med en pistol, og man kan høre ham advare Thomas om, at han vil skyde. Dette stopper dog ikke Thomas, som braser ind i hans lejlighed og bliver mødt af tre skud i torsoen.

Thomas overlevede dog episoden.

Der faldt dom i sagen i torsdags, hvor Twain Thomas blev idømt 15 års fængsel for mordforsøg og overfald. Han får mulighed for prøveløsladelse om fem år. 

Mark Corgiat er neuropsykolog og fortæller, at Thomas er krigsveteran, lider af PTSD (Post Traumatisk Stress) og yderligere har en hjerneskade, som han fik i en bilulykke som teenager.

Se det skræmmende øjeblik, hvor Thomas hakker sig igennem døren herunder og bliver skudt. (Advarsel: Voldsomme billeder.)

Du kan se politiets billede af Twain Thomas i galleriet under videoen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip