Skræmt hundeejer advarer om kødben fra Lidl: Hundene gik i panik

En Dagens.dk-læser og hendes hunde havde en temmelig ubehagelig oplevelse med nogle hundegodter, indkøbt i Lidl.

-De splintrer, og to af mine hunde oplevede at splinter satte sig fast på tværs i ganen på dem! Hundene gik i panik og skrabede sig helt vildt om munden. Det var særdeles ubehageligt at være vidne til, skriver hundeejeren. Heldigvis lykkedes det for hende at finde ud af, hvad der var galt med de to hunde, og hjælpe dem med at få slik-splinterne ud af munden på dem.

Efterfølgende kontaktede hun som forbruger Lidl for at få produktet af hylderne og forhindre, at andre skulle få samme oplevelse.

Dagens.dk har også kontaktet Lidls danske hovedkontor for at høre, om varen er røget af hylden efter kundens klage.

-Vi tager naturligvis sådanne henvendelser meget alvorligt, og i den specifikke sag valgte vi også at tage produktet ud af vores butikker, indtil vi fik undersøgt sagen nærmere. (…) Vi fandt dog ikke nogen begrundelse for helt at fjerne produktet fra hylderne, da det overholder lovmæssige regler for sådan et produkt, skriver Lidl Danmarks kommunikationschef i Lidl Danmark, i et mailsvar på Dagens.dk’s telefoniske henvendelse.

Kommunikationschefen skriver desuden, at der allerede er en tekst på den pågældende pakke, som advarer mod, at “overdreven eller for hurtig indtagelse kan medføre forstoppelse og slugning af knoglesplinter som kan forårsage skader på indre organer”.

 

Dagens Gossip