Skræmte sexforbryder væk med herpestrussel

En uhyggelig seksualforbryder kan være på spil på Amager. Det tyder en anmeldelse fra en ung kvinde til Københavns Politi i hvert fald på.

Ifølge anmeldelsen vågnede den 20-årige kvinde natten til søndag ved, at der befandt sig en person i lejligheden, fortæller politiets centrale efterforskningsleder Sajjad Haider til Ritzau.

- Hun vågner ved, at der er mand i lejligheden, som truer hende med en revolver og siger, at hun skal gøre, som han siger, fortæller efterforskningslederen.

I første omgang var revolvermanden påklædt og forlangte, at den unge kvinde skulle fortælle ham sit navn. Derefter begyndte han at tage sit tøj af.

- Han klæder sig af og lægger sig ned i sengen til kvinden, som i forvejen er letpåklædt, fordi hun var gået i seng. Herefter begynder han at beføle hende seksuelt, fortæller Sajjad Haider.

Gerningsmanden nåede dog ikke længere end til befamling af kvinden, da hun fik skræmt ham væk på snarrådig vis.

- Hun siger til ham, at hun har en sygdom: herpes. Og det får ham til at forlade stedet, fortæller Sajjad Haider, der betegner sagen som meget alvorlig.

Politiet er søndag formiddag i gang med tekniske undersøgelser i og omkring lejligheden for at lede efter spor, der støtter op om kvindens forklaring, og som kan føre til gerningsmanden.

- Vi skal også have undersøgt, om der er noget overvågning i området, som kan fortælle os noget, fortæller Sajjad Hajder.

Kvinden har givet politiet et signalement af gerningsmanden. Han beskrives som en arabisk udseende mand mellem 25 og 30 år, som talte flydende dansk.

Han er mellem 170 og 180 centimeter høj og var iført cowboybukser med bælte, en kasket og et stribet tørklæde, som han brugte til at dække underansigtet med.

 

 

Dagens Gossip