Skrap skuespillerinde straffer datter

Hvis du bryder reglerne, bliver du straffet.

Det lader til at være den indstilling, den 44-årige skuespillerinde Kelly Ripa har i forhold til børneopdragelse. I hvert fald straffede hun sin 13-årige datter Lola, da hun var på Instagram i stedet for at lave sine lektier.

Det skriver ABC News.

- Hun brød reglerne. Jeg tror ikke rigtig, at hun kan lide mig, men det er jeg ligeglad med. Det er ikke min opgave at være hendes ven, det er min opgave at være hendes mor. Jeg er forpligtet til at sørge for, at hun fokuserer på den virkelige verden, siger Ripa, der blandt andet er kendt fra tv-serien "Hope & Faith".

Straffen lød på, at Ripas datter fik taget både telefon og internetadgang fra sig, så hun kunne koncentrere sig om sine lektier i spansk. Det er nemlig et fag, som datteren skal klare sig rigtig godt i, mener hendes verdenskendte mor.

- Hun er halvt mexicaner, og hendes bedstemor er spansklærer. Spansk er det eneste fag, hun ikke må dumpe i, joker den karismatiske skuespillerinde.

Foruden 13-årige Lola har Ripa to andre børn på henholdsvis 17 og 11 år. Alle tre børn har hun sammen med sin mand Mark Consuelos.

Newspaq

 

Dagens Gossip