Skudt i hovedet under guldsmedetyveri

Svensk politi har efter en omfattende eftersøgning anholdt to personer efter et røveri i en guldsmedebutik fredag i byen Södertälje, hvor en gerningsmand blev livsfarligt såret af et skud i hovedet, da det kom til en skudveksling mellem politi og røvere.

Den svenske avis Expressen skriver, at den sårede er 26 år og kommer fra byen Norsborg syd for Stockholm.

- Der blev slået alarm kvart i 12 fredag. Da vi kom til stedet, kom det til en skudveksling, og en af gerningsmændene blev ramt. Mindst to andre flygtede, siger en talsmand for kriminalpolitiet i byen, der ligger tæt på Stockholm.

Skyderiet skete i en central bydel og blev overværet af flere chokerede forbipasserende.

Et øjenvidne sagde fredag til Aftonbladet, at en af røverne var ved at kaste sit bytte ind i en Audi, da han pludselig løftede sit våben, fordi politiet ankom til stedet. Han skød tre gange, inden politiet besvarede ilden og ramte ham i hovedet.

Den sårede røver blev liggende livløs tilbage uden for den røvede forretning, mens Audien kørte væk, viste videooptagelser, som blev bragt i avisen.

På optagelserne ser det ud, som om den sårede også blev kørt over af de andre røvere, da de flygtede fra stedet. De havde forgæves forsøgt at få ham med ind i bilen.

Der blev efterladt et automatvåben nær ham.

Et andet øjenvidne, som overværede røveriet fra rulletrappe 10-15 meter væk fra butikken, siger til nyhedsbureauet TT, at to røvere gik ind guldsmedeforretningen.

- Folk skreg, da røverne slog disken i stykker og begyndte at tage smykker, siger vidnet.

/ritzau/TT

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip