Skuespiller afslører råd fra afdød Williams

"Husk dette øjeblik. Husk det, fordi oplevelser som disse sker ikke særlig tit, så husk dette øjeblik."

Sådan lød det fra den nu afdøde skuespiller Robin Williams til skuespillerinden Mila Kunis, da Williams besøgte sin gode ven, skuespiller Kurtwood Smith, på settet til tv-serien "The '70s Show," som Kunis også medvirkede i fra 1998 til 2006.

Rådet faldt, da Williams rendte ind i den dengang teenageforvirrede Kunis mellem optagelserne.

- Han kiggede på mig og sagde blot: "Gå et skridt tilbage, og sæt pris på det her. Du har en fantastisk tid." Jeg var så nervøs, men så sagde han: "Slap af, og glem ikke at nyde øjeblikket, for det er få forundt," siger den nu 31-årige skuespillerinde til magasinet Esquire.

Senere mødtes Kunis og Williams veje professionelt, da de i 2013 indspillede filmen "The Angriest Man in Brooklyn." Og da mindede hun Williams om deres tidlige møde, dengang hun var teenager.

- Så sagde han: "Det kan jeg godt huske. Og igen i dag vil jeg sige til dig i dette øjeblik: Træd et skridt tilbage, og nyd det," fortæller Kunis.

Ordene og mødet med Williams har gjort stort indtryk på skuespillerinden både dengang og nu.

- At have én af Robin Williams' kapacitet til at fortælle dig, at man skal anerkende noget, betyder bare så meget, siger skuespillerinden og uddyber:

- Han opdragede ikke på mig. Nogle gange møder man bare et menneske, som siger noget, som du kommer til at bære med dig resten af livet, og de ved end ikke selv, hvor stort et indtryk, de egentligt har gjort på dig.

Robin Williams døde den 13. august som 63-årig. Ukrainskfødte Kunis venter i øjeblikket sit første barn med kollegaen Ashton Kutcher, som hun i øvrigt spillede sammen med i netop "That '70s Show".

Newspaq