Skuespiller erkender: Jeg var alt for tynd

Som forhenværende teenagestjerne boltrede skuespillerinden Hilary Duff sig i spotlys, men det øgede fokus startede en ond kamp for konstant at være toptrimmet.

Faktisk tog Duffs ekstreme kropsbesættelse så meget overhånd, at hendes krop efterhånden skreg efter mad, fortæller skuespillerinden til magasinet People.

- Jeg kan huske, at mine hænder rystede, fordi jeg ikke fik nok næring, erkender Duff åbenhjertigt i interviewet og fortsætter:

- Jeg var alt for tynd. Det var så usundt for mig, og jeg var så ulykkelig, siger den nu 27-årige skuespillerinde om sit eget kropsideal gennem ungdomsårene.

Duff mener, at der stadig er et ekstremt pres på piger om at holde sig slank og smækker, og hun klandrer selv det voldsomme fokus for at være grunden til sin tidligere vægt-besættelse.

- Rigtig mange piger på min alder var meget tynde. I dag tænker jeg, at det er virkelig skidt, men dengang var det mere normalt. Det er sindssygt, og jeg vil ikke være på den måde, fastslår skuespillerinden.

Da Duff i 2012 blev mor til sin nu treårige søn Luca, gjorde graviditeten, at der blev omrokeret en del på hendes krop, men på trods af efterfødselskiloene føler hun sig mere tilpas end nogensinde før, fortæller hun.

- Kroppen hopper ikke tilbage i den form, som den havde inden graviditeten, men jeg behøver ikke længere at veje 50 kilo. Jeg er en 27 år gammel mor, og jeg føler mig fit, stærk og glad, understreger skuespillerinden, der i dag elsker sine kurver.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip